webshops en webshopbeheer

Een webshop moet overzichtelijk en functioneel zijn zodat bezoekers zonder problemen hun weg naar het gewenste product vinden. Daarom zorgt twografix voor een goede onderbouwing met een logische indeling. Met in het ontwerp een professionele en aantrekkelijke uitstraling. Naast een goede webshopcreatie is het webshopbeheer minstens even belangrijk.
Twografix kan naast het ontwikkelen van de webshop, ook het beheer in handen nemen. Een webshop onderhouden vergt veel tijd, het goed uitbouwen zorgt voor meer naambekendheid, meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer verkoop.

online communicatie

Meer bezoekers op je website door optimalisatie van je online zichtbaarheid. Klanten benaderen via sociale media en nieuwsgierig maken met een nieuwsbrief.

offline communicatie

Een advertentie met een mooi tekstje. Een flyer of folder in de bus. Opvallen in het straatbeeld. Grafisch ontwerp en drukwerk van heel klein tot extreem groot.

Visueel versterken

Je website en fysieke winkel (of kantoor) zouden elkaar ook visueel moeten versterken. In hoeverre lijken ze op elkaar? Wat is de indruk die je van het bedrijf krijgt? In het slechtste geval is de sfeer op de website totaal anders dan die in je offline locatie, waardoor je een belangrijke kans om aan je merk te bouwen laat liggen.

Hoe zit het met jouw mix?

De juiste mix tussen online en offline is dus heel belangrijk.
Winnaars zijn de bedrijven en organisaties die erin slagen online en offline op een natuurlijke en voor de klant prettige manier met elkaar te mengen.