webdesign

Een uniek webdesign op maat vertaalt de stijl, uitstraling en imago van uw bedrijf naar uw website en dat is tegenwoordig onmisbaar. Het zorgt ervoor dat de website meteen bekend aanvoelt bij uw klanten. Webdesign moet functioneel zijn en bezoekers aanzetten om contact op te nemen. Hierbij horen goede teksten en een doordachte navigatie, interactieve tools en duidelijke formulieren.
Twografix zorgt voor een totaalpakket. De registratie van de domeinnaam, de juiste hosting en een zoekmachine vriendelijke website. Een website dient uiteraard ook responsive te zijn, met alle gebruiksgemak op mobile toestellen.
Samen met jou bekijken we welke aanpak de beste is voor je bedrijf, met een goede begeleiding en CMS opleiding bekomen we een professioneel resultaat.

online communicatie

Meer bezoekers op je website door optimalisatie van je online zichtbaarheid. Klanten benaderen via sociale media en nieuwsgierig maken met een nieuwsbrief.

offline communicatie

Een advertentie met een mooi tekstje. Een flyer of folder in de bus. Opvallen in het straatbeeld. Grafisch ontwerp en drukwerk van heel klein tot extreem groot.

Visueel versterken

Je website en fysieke winkel (of kantoor) zouden elkaar ook visueel moeten versterken. In hoeverre lijken ze op elkaar? Wat is de indruk die je van het bedrijf krijgt? In het slechtste geval is de sfeer op de website totaal anders dan die in je offline locatie, waardoor je een belangrijke kans om aan je merk te bouwen laat liggen.

Hoe zit het met jouw mix?

De juiste mix tussen online en offline is dus heel belangrijk.
Winnaars zijn de bedrijven en organisaties die erin slagen online en offline op een natuurlijke en voor de klant prettige manier met elkaar te mengen.