web

webdesign

Een uniek webdesign op maat vertaalt de stijl, uitstraling en imago van uw bedrijf naar uw website en dat is tegenwoordig onmisbaar. Het zorgt ervoor dat de website meteen bekend aanvoelt bij uw klanten. Webdesign moet functioneel zijn en bezoekers aanzetten om contact op te nemen. Hierbij horen goede teksten en een doordachte navigatie, interactieve tools en duidelijke formulieren.
Twografix zorgt voor een totaalpakket. De registratie van de domeinnaam, de juiste hosting en een zoekmachine vriendelijke website. Een website dient uiteraard ook responsive te zijn, met alle gebruiksgemak op mobile toestellen.
Samen met jou bekijken we welke aanpak de beste is voor je bedrijf, met een goede begeleiding en CMS opleiding bekomen we een professioneel resultaat.

webshops en webshopbeheer

Een webshop moet overzichtelijk en functioneel zijn zodat bezoekers zonder problemen hun weg naar het gewenste product vinden. Daarom zorgt twografix voor een goede onderbouwing met een logische indeling. Met in het ontwerp een professionele en aantrekkelijke uitstraling. Naast een goede webshopcreatie is het webshopbeheer minstens even belangrijk.
Twografix kan naast het ontwikkelen van de webshop, ook het beheer in handen nemen. Een webshop onderhouden vergt veel tijd, het goed uitbouwen zorgt voor meer naambekendheid, meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer verkoop.

online marketing

twografix zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in een zoekmachine. Ieder bedrijf wil hoog scoren, een groot deel van het zoekverkeer gaat langs de organische resultaten van zoekmachines zoals Google. Dus hoog scoren in Google betekent: meer bezoekers aan je website, meer leads, meer conversies,…

Zoekmachine optimalisatie is dan ook één van de belangrijkste aspecten van online marketing. Twografix biedt professionele SEO diensten aan op maat van je bedrijf, waarbij we een grondige analyse maken van je website. Op basis daarvan wordt in gezamenlijk overleg een SEO traject uitgestippeld rekening houdend met de in je bedrijf aanwezige competenties en met het budget.

Zoekmachine adverteren (SEA) AdWords

Met relevante content op je website en goede SEO scoor je hoger in de zoekresultaten, maar daarnaast is SEA of Google AdWords een interessante aanvulling om beter te scoren. Met Google AdWords beland je helemaal bovenaan de zoekresultaten van Google.

Twografix maakt een uitgebreide analyse. Heb je een nieuw product of een dienst die je wil promoten? Welke zoekwoorden gebruikt je doelgroep? Daarna zetten we een AdWords campagne op die we monitoren, analyseren, optimaliseren en het succes ervan opmeten.

twografix zoekmachine adverteren SEA adwords
twografix social media advertising

Social media

De sociale media heeft succes, en daar maak je als bedrijf best gebruik van. Het is bijvoorbeeld interessant om bezoekers via sociale media naar jouw mobielvriendelijke website te sturen. (mobile-first)

Twografix kan je hierbij helpen. Eerst doen we onderzoek naar de doelgroep en brengen we in kaart hoe we met Facebook, Instagram of Twitter deze doelgroep het beste kunnen bereiken. Waarbij we slim gebruik maken van geografische, demografische en sociale gegevens om de potentiële klant op de juiste manier en het juiste moment te triggeren en aan te trekken. Wij zorgen voor een professionele bedrijfspagina en mooi ontworpen posts. Want de juiste inzet van social media resulteert in grotere naamsbekendheid, meer respons en een manier om in contact te komen met je publiek. Met een beter inzicht in de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

Email marketing

Email marketing is een eenvoudige en relatief goedkope manier om met gerichte informatie mensen aan te zetten tot actie. Met e-mailmarketing kun je verschillende doelen bereiken. Denk aan het belonen van bestaande klanten, het werven van nieuwe klanten en je relaties onderhouden.

Heb je al een lijst met emailadressen van klanten die je een mailing wil sturen? Of wil je adressen aankopen? Wij helpen je met een professioneel ontwerp in jouw huisstijl voor desktop en mobiel en leveren de juiste boodschap op het juiste moment in de inbox van je ontvanger af. Reken dan maar op sterke resultaten. De reactie van de ontvanger verzamelen we in een overzichtelijk rapport.

twografix email marketing
email marketing
twografix google display retargeting
google display

Google display netwerk

Het bereik via het Google Display Netwerk is enorm. Het netwerk omvat een grote verzameling partner websites. Deze hebben aangegeven AdWords advertenties te willen weergeven op hun website. Via het Google Display Netwerk kan je zowel met tekst als met beeldadvertenties of banners adverteren, dat is een groot verschil met het adverteren in het Google zoeknetwerk. Ook kan je heel gericht uw doelgroep targeten, om dit te realiseren bestaan er een aantal targetingmethodes, zoals op keywords selectie, content targeting, retargeting, enzoverder.

Twografix ontwerpt voor u een professioneel geanimeerde (html5) banner of beeldadvertentie, we bekijken op welke manier we de doelgroep het best targeten, om zo klanten naar uw website of webshop te leiden. Meer leads en meer conversies gegarandeerd.

Meer weten over offline communicatie?
Onze offline diensten